ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ

“Η λέξη Premium αντανακλά το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας”

“Θα ήθελα να απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα στους πελάτες και στους μελλοντικούς συνεργάτες μας. Στην Gavalakis SA αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη μακρόχρονη επιχειρηματική μας δραστηριότητα, ως διανομείς ειδών ένδυσης και μόδας. Η λέξη Premium αντανακλά το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Ξεπερνάμε τα όριά μας διανέμοντας επιλεγμένα brands, σε τιμές που αντανακλούν την εξαιρετική ποιότητα και τον υψηλό σχεδιασμό τους. Εφαρμόζουμε απρόσκοπτα πελατοκεντρική προσέγγιση. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι η βάση του εταιρικού μηχανισμού μας, το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της Gavalakis SA.”

  Μάνθος Γαβαλάκης, Ιδρυτής & Δ/νων Σύμβουλος 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ιστορία μας ξεκινά το 1995, με την ανάληψη  αποκλειστικής αντιπροσώπευσης πολλών μαρκών διεθνούς φήμης στο χώρο της μόδας. Η εταιρεία έχει να επιδείξει μια σταθερή και  αξιόπιστη διαδρομή που περιλαμβάνει επιτυχημένες συνεργασίες με επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.  Παράλληλα, αναπτύσσει στοχευμένα και το δικό της δίκτυο καταστημάτων λιανικής, συνιστώντας ένα  δυναμικό και υγιή επιχειρηματικό οργανισμό.  Επίσης σημαντικό γεγονός αποτελεί και η αναδιοργάνωση του showroom της, όπου εκτίθεται ένα διευρυμένο brand portfolio, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς το δίκτυο συνεργατών χονδρικής.

ΠΥΛΩΝΕΣ

Διανομή Ένδυσης

Η διανομή ένδυσης είναι στο κέντρο του επειχηρηματικού μας ενδιαφέροντος Τα γερά θεμέλια που κατέχουμε στο χώρο της μόδας μας επιτρέπουν να είμαστε επιλεκτικοί. Η μακρόχρονη παρουσία μας δίνει το πλεονέκτημα της βαθιάς γνώσης της Ελληνικής αγοράς και της δυναμικής εξέλιξης του δικτύου μας με καλούς συνεργάτες. Πρόθεσή μας μια αμοιβαία επιτυχής και υγιής συνεργασία, με δέσμευση στην ποιότητα των διανεμόμενων brands. Είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέων ιδεών, νέων σχεδιαστών και brands από όλο τον κόσμο.

Δίκτυο Καταστημάτων

Η παρουσία μας στο χώρο του Λιανικού Εμπορίου ξεκινά παράλληλα με την ίδρυση της εταιρείας μας. Η υψηλή αισθητική και η ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών ήταν πάντα πρώτη μας προτεραιότητα. Έχοντας διανύσει μακρά πορεία στο χώρο της Μόδας, έχουμε βελτιστοποιήσει πλήρως τις πρακτικές μας, από τη διακόσμιση και βέλτιστη προϊοντική τοποθέτηση, και το πρόγραμμα CRM, μέχρι τις συνεχείς εκπαιδεύσεις των συνεργατριών και συνεργατών μας στοχεύοντας σε ένα άριο αποτέλεσμα.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι συνυφασμένα με το ηλεκτρονικό εμπόριο. ‘Εχοντας αφιερώσει έτη στην έρευνα αγοράς και παρακολούθηση των τάσεων, δημιουργήσαμε μία ξεχωριστή εμπειρία μέσω των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων, βασισμένη στη βέλτιστη πλοήγηση, την αφαιρετική αισθητική και την αποτελσματική εξυπηρέτηση και υποστήριξη του πελατολογίου. Παράλληλα, έχουμε συγχρονίσει πλήρως την ηλεκτρονική με την φυσική εμπειρία, μέσω του Συστήματος Ανταμοιβής, που προσφέρει ολοκληρωμένη και πλήρως εξελιγμένη εξυπηρέτηση.

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.

Στο γραφείο διατηρούμε μια ανοιχτή, ευέλικτη δομή, όπου η εύρυθμη εταιρική λειτουργία και η εξυπηρέτηση πελατών αφορά όλη την ομάδα μας. Συμμετέχουμε όλοι. Επιδιώκουμε ανοιχτή επικοινωνία, συλλογικότητα, ανταλλαγή και σύνθεση ιδεών με σεβασμό στην κουλτούρα, τις γνώσεις και τη δυναμική κάθε συνεργάτη. Μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον των μαρκών που διανέμουμε. Μοιραζόμαστε την αγάπη για τη μόδα και τις ανθρώπινες αξίες. Η ηθική είναι προτεραιότητά μας και διέπει όλες μας τις δραστηριότητες. Κρατάμε τις υποσχέσεις μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ. ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ.

deco1

Η φιλοσοφία της Gavalakis SA βασίζεται στην ηθική και τις σύγχρονες πρακτικές. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η οργανική ανάπτυξη μέσω της αποτελεσματικής εμπορικής προώθησης των brands. Διευρύνουμε το δίκτυο διανομής αξιοποιώντας τα σύγχρονα, ψηφιακά εργαλεία επικοινωνίας. Η ανακάλυψη ανερχόμενων σχεδιαστών είναι ένα ταξίδι στη μόδα γεμάτο θετικές εμπειρίες και δημιουργικές στιγμές που μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας. Διατηρούμε το ενδιαφέρον μας για νέες προτάσεις και δυνατότητες.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Ενδιαφέρεστε για καριέρα στην Gavalakis SA; Διατηρούμε και εξελίσσουμε ένα δυνατό δίκτυο διανομής ειδών ένδυσης και μόδας. Υιοθετούμε τις σύγχρονες πρακτικές της παγκόσμιας αγοράς στην εξυπηρέτηση πελατών. Νιώθετε τη δυναμική να ανταποκριθείτε στο ανταγωνιστικό και απαιτητικό εμπορικό περιβάλλον; Διακρίνεστε από δημιουργικότητα, υψηλή στοχοθέτηση και αποτελεσματικότητα με σεβασμό στην ομάδα και τις ανθρώπινες αξίες; Εάν οι απαντήσεις σας είναι θετικές, τότε είστε ο κατάλληλος επαγγελματίας για την ομάδα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπόριο. Μόδα. Είναι πρόκληση.
Συνειδητοποιήστε τις δεξιότητές σας. Σχεδιάστε το μέλλον σας.
Πιστεύετε στις ικανότητές σας; Εργασθείτε μαζί μας.

SEND CV